چطور به استرس دچار شدم؟
مقدمه
استرس داشتن شما را از انجام کار های روزمره باز می دارد؟ این موضوع یکی از هزاران آسیبی است که استرس و اضطراب شدید به بدن ما و توانایی های ما وارد می کند. تصور کنید در مسیر رسیدن به موفقیت هستید و تنها یک موضوع و مشکل ساده سبب ایجاد نگرانی خواهد شد. نگرانی های شدید شما می تواند با نام دیگر استرس معرفی شود. همین موضوع در مسیر رسیدن به موفقیت می تواند تا حدود زیادی سرعت شما را کاهش دهد. به همین دلیل تراپیست های برتر عنوان می کنند که شما باید مدیریت استرس داشته باشید و کنترل نگرانی های خود را در دست بگیرید.
چطور به استرس دچار شدم؟
برای اینکه بتوانیم کنترل نگرانی ها، استرس های خودمان را در دست داشته باشیم، باید بدانیم این واکنش چگونه در بدن ما ایجاد می شود. زمانی که با یک اتفاق، بحران و … رو به رو میشویم، در این حالت بدن چراغ های اخطار خود را روشن می کند. با روشن شدن اخطار ها و آژیر های بدن، مغز سریعا برای رفع این موضوع شروع به تولید هورمون می کند. هورمون هایی مانند کورتیزول، آدرنالین مسئول تنظیم میزان استرس در بدن هستند. به همین دلیل شما ضربان قلب بالا، احساس برانگیختگی و … را احساس خواهید نمود. همچنین می توانید علائم مختلف دیگر را که در ادامه عنوان می کنیم، مشاهده کنید.
اضطراب با استرس فرق دارد؟
از نظر تراپیست ها و یا روانشناسان تنها یک موضوع کوچک می تواند تفاوتی میان اضطراب و نگرانی را شامل شود. در این حالت می توانیم تعریف های مختلفی را از این دو موضوع ارائه کنیم. به حالتی که در شما به نام نگرانی در اثر بروز یک اتفاق و یا عوامل بیرونی ایجاد می شود، استرس می گویند. مانند این که شما با یک تصادف رخ داده، استرس دارید. در این میان اضطراب زمانی رخ می دهد که عاملی درونی به شما احساس نگرانی انتقال می دهد. برای مثال شما یک ماه دیگر آزمون استخدامی دارید و همین موضوع شما را نگران می کند. در این شرایط تراپیست ها بهترین روش را برای درمان بر اساس شرایط پیش آمده اعمال می کنند.
استرس شدید را جدی بگیر
ممکن است همه ما در زندگی در شرایطی قرار بگیریم که استرس را تجربه کنیم. به جرات می توانیم عنوان کنیم که فردی وجود ندارد که تا به حال استرس را تجربه نکرده باشد. همه افراد با هر سطح از بی خیالی می توانند نگرانی را تجربه کنند. دلیل این مورد را می توانیم در تفاوت موضوع های مهم برای افراد و اولویت بندی آنها عنوان کنیم. استرس و اضطراب شدید می تواند فرایند های صحیح بدن را مختل نماید. همین موضوع رفته رفته سبب بروز بیماری های بسیار زیادی مانند بیماری های خود ایمنی و … خواهد شد. در نتیجه اگر میزان نگرانی شما زیاد است، حتما با یک مشاور صحبت نمایید.
علائم داشتن نگرانی
شاید ابتدا نتوانید میان اضطراب، استرس و یا بیماری های جسمی، این مشکل را تشخیص دهید. در این میان باید بدانید که از مهمترین علائم موجود می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- تعرق شدید
- عصبانیت و پرخاشگری
- بی قرار شدن
- افزایش ضربان قلب
- درد های شدید عضلانی
- ایجاد مشکلات گوارشی
در زمانی که این نمونه علائم را مشاهده نمودید می توانید، با یک تراپیست صحبت کنید.
نتیجه گیری نهایی
با توجه به مواردی که در خصوص استرس، اضطراب و مشکلات این چنین عنوان نمودیم، می توانید در صورت بروز هرگونه مشکل، سریعا برای رفع آن با یک مشاور توانا صحبت نمایید و میزان استرس خود را کاهش دهید. در انتها می توانید به اهداف خود دست پیدا کنید و اضطراب شدید را تجربه نکنید.
دیدگاهتان را بنویسید